Португалия е страната, която предлага бутилка вино с най-добро съотношение

...
Португалия е страната, която предлага бутилка вино с най-добро съотношение
Коментари Харесай

В кои държави можете да се насладите на вино с най-добро съотношение цена-качество?

Португалия е страната, която предлага бутилка вино с най-хубаво съответствие цена/качество. В Исландия пък се продава най-скъпото вино в света. Това демонстрира Индексът на винените привички в света, направен от платформата Compare My Jet, посредством която потребителите могат да намират и съпоставят цените на частни самолетни полети с опция за наемане. За да сформира тези две ранглисти, Compare My Jet е събрал междинните цени на бутилка вино в 38 страни-членки на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), предава . 

В Класацията на десетте страни, в които бутилка вино се предлага с най-хубаво съответствие цена/качество, включва 4 типа виновност: алено, бяло, розе и пенливо. Това са страните, чиято междинна цена на бутилка вино (75 cl) е най-ниска в Организацията за икономическо сътрудничество и раз. 

Според този показател най-хубавото вино във връзка с качество-цена може да се откри в Португалия, защото междинната цена на бутилка не доближава 4 евро. От своя страна Испания се подрежда наедно с Германия на пето място. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР