Португалецът Дро, който е роден и живее в САЩ, както

...
Португалецът Дро, който е роден и живее в САЩ, както
Коментари Харесай

Нежни влогъри влюбени в Гери-Никол. Филипинец и португалец обожават певицата

Португалецът Дро, който е роден и живее в Съединени американски щати, както и филипинецът Сам са измежду най-големите почитатели на родната изпълнителка Гери-Никол, научи HOtArena.

Сам и Дро са измежду най-големите Интернет сензации в You Tube. Двамата са извънредно колоритни и заниманието им е да реагират на песни от целия свят като снимат видео на това по какъв начин ги слушат за първи път. Дро е почитател на българската музика и всяка седмица прослушва най-малко една нова ария. Влогър е от две години, само че има само че има толкоз доста почитатели, че се пробва да научи български език. Най-голямата му фаворитка от родните реализатори е Гери-Никол. Още първата нейна ария, която чул го предиздвикала да се влюби в изпълнителката. По време на клиповете не стопира да да се усмихва, да пищи, да танцува като Гери-Никол, без значение, че няма визия защо се пее в песните. По специалност Дро е танцьор, постоянно е с съвършена прическа, боядисана в вманиачен цвят и доста грим.

Гери-Никол разтапя сърцето и на филипинеца Сам. Каналът му Sammyreakts има над 200 000 почитатели, като с изключение на реакции на музикални клипове постоянно демонстрира по какъв начин се гримира и си прави прическата. Сами се приема по-скоро като „ тя “. Единствената българска музика, която слуша са песните на Гери-Никол, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР