Портрет с автограф на Мик Джагър от Анди Уорхол, мотоциклет,

...
Портрет с автограф на Мик Джагър от Анди Уорхол, мотоциклет,
Коментари Харесай

Звездите в Кан събраха 15 млн. долара за борба срещу СПИН

Портрет с подпис на Мик Джагър от Анди Уорхол, мотоциклет, планиран от Луис Хамилтън и отмора на частен остров край Танзания бяха някои от детайлите, които набраха 15 милиона $ на 26-ия церемония и аукцион на amfAR, съобщи “Сабах ”.

Събитието, което набира средства за научни проучвания в региона на СПИН, е част от филмовия фестивал в Кан и включва публична вечеря, търг с наличието на звезди и дизайнерско фешън шоу.

Социалният акцент на фестивала, благотворителната вечеря, давана от Американската фондация за проучвания в региона на СПИН (amFAR), стана хазаин на голям брой известни персони, измежду които Антонио Бандерас, Ева Лонгория, Анди Макдауъл, Ейдриън Броуди, Том Джоунс, Томи Хилфигер, Памела. Андерсън и най-малката щерка на Доналд Тръмп, Тифани.

26-тото издание на годишното кино събитие против СПИН стартира при залез слънце с съпровод на английската глем рок група „ The Strut “, с по-късни осъществявания на Джоунс и Марая Кери.

С настъпването на вечерта търгът стартира с предложения на мотоциклет, планиран от Луис Хамилтън и портрет на Мик Джагър, нарисуван от Анди Уорхол и подписан от двамата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР