Портрет на бившата американска порнозвезда Саша Грей е забелязан на

...
Портрет на бившата американска порнозвезда Саша Грей е забелязан на
Коментари Харесай

Американска порнозвезда се появи на официален стенопис в руско село

Портрет на някогашната американска порнозвезда Саша Грей е видян на формален стенна живопис, нарисуван на ограда в село Агаповка в Челябинска област в Русия. Актрисата е изобразена облечена като Снегурочка, Снежанка от съветска приказка.

Както оповестяват няколко канала в Telegram, картината може да се види покрай постройката на просветителния отдел на селото и явно е поръчана от локалната администрация в чест на фестивал на зимните спортове, който се е състоял преди няколко седмици.

Ръководителят на регион Агаповка Артьом Яхимович изясни, че при одобряването на плана управляващите на селото не са разпознали порноактрисата. Той твърди, че културните дейци, виновни за плана, са се опитвали да намерят " фотография на красива жена ", която да украси селото за спортното съревнование " Уралска вихрушка ". Снимката, употребена в стенописа, наподобява е взета от фотосесия, която Грей е направила, облечена в обичайната съветска гжелска носия.

 width=

Във вторник BAZA заяви в Telegram, че откакто фотосите на необикновеното изображение на Грей на ограда, облечена като известна съветска приказна героиня, са се популяризирали в интернет, гражданин на Агаповка е подал тъжба в локалната администрация, като е изразил възмущението си, че в селото обществено се демонстрира порноактриса.

На идващия ден дъската от публичната ограда, на която е изобразено лицето на порноактрисата, е отстранена, а представител на администрацията на селото дава обещание да поправи недоразумението, като отбелязва, че всички, които са взели участие в художествения план, са изглеждали безразлични към това, което са правили.

Картината към този момент е актуализирана и на нея е изобразен различен модел, който театралничи като Снегурочка. Властите на Агаповка обявиха, че новото изображение върху оградата изобразява локален гражданин.

Грей, която се отдръпна от порноиндустрията през 2011 година и от този момент се занимава с моделство, актьорско майсторство, писане, музика и стрийминг, към момента не е коментирала включването на неин портрет в украсата на съветски град.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР