Портланд победи като домакин Сакраменто със 130:113 и спря победната

...
Портланд победи като домакин Сакраменто със 130:113 и спря победната
Коментари Харесай

Портланд спря серията от пет победи на Сакраменто в НБА, Везенков не успя да се разпише

Портланд победи като хазаин Сакраменто със 130:113 и спря победната серия на " кралете ".

Тимът на Александър Везенков имаше пет следващи триумфа. Сакраменто има още две гостувания на 30 декември и 1 януари, преди да се завърне вкъщи.

Александър Везенков игра 9 минути в дуела, като не съумя да се разпише, а на актива си добави битка и асистенция.

Везенков се появи за две минути и половина в края на първата част, която мина равностойно, с лек превес на Сакраменто. Той извърши нарушаване, което го извади от игра в последните секунди от частта, за отбраната на Кингс. Веднага по-късно българинът се завърна в игра, за старта на втория интервал. Там той игра 5 минути и направи асистенция, само че втори опит за тройка му бе блокиран от противника.



Сакраменто изгуби самодейността в тази втора част, а Портланд се възползва и направи страхотна серия, с цел да поведе с 19 малко преди паузата. Гостите дадоха отговор със своя серия от 14-2, с цел да съкратят до 67:60 на почивката.

Везенков не игра в третата част, и се появи назад едвам в последните минути от дуела. Портланд не погледна обратно и води през цялото второ полувреме, изключително безапелационно в заключителната четвърт.

Анфърни Симънс вкара 29 за триумфа на домакините, Дуоп Рет добави 25.

43 точки за Сакраменто означи ДеАрън Фокс, 34 и 12 битки добави Домантас Сабонис, а в края на мача завръщане в игра направи центърът Алекс Лен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР