ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Бъдещето на законопроекта в Орегон, който

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Бъдещето на законопроекта в Орегон, който
Коментари Харесай

Законодателите от Орегон гласуваха за повторно криминализиране на наркотиците. Бъдещето на законопроекта сега е в ръцете на губернатора

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Бъдещето на законопроекта в Орегон, който ще анулира първия в страната закон за декриминализация на опиатите, към този момент е в ръцете на губернатора на Демократическата партия Тина Котек.

Законопроектът, който още веднъж ще направи притежанието на дребни количества опиати закононарушение, към момента не е достигнал до бюрото на Котек, само че тя ще го прегледа, когато го направи, нейният офис сподели понеделник. Котек не е коментирала законопроекта от приемането му в петък, само че преди този момент уточни, че е подготвена да го обмисли.

„ Ако това е законопроект, който считам, че ще има резултатите, от които се нуждаем, аз се наемам да направя сигурни, че можем да продължим напред “, сподели Котек пред кореспонденти през януари преди началото на късата 35-дневна законодателна сесия.

„ Въпросът за пристрастяването и нуждата от пътища за възобновяване не би трябвало да бъде политически футбол. Трябва да разберем всички промени, които вършим " и да подсигуряваме, че те усъвършенстват живота...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР