ПОРТЛАНД, Орегон — Телевизионна станция в Портланд, Орегон, се извини

...
ПОРТЛАНД, Орегон — Телевизионна станция в Портланд, Орегон, се извини
Коментари Харесай

Телевизионната станция в Орегон се извини, след като по невнимание показа расистки образ по време на програма, подчертаваща добри новини

ПОРТЛАНД, Орегон — Телевизионна станция в Портланд, Орегон, се извини в петък за несъзнателно проявление на расистки облик по време на стратегия, ориентирана към наблягайки позитивни истории.

KGW-TV сподели изображението в четвъртък вечерта по време на „ Добрите неща “, което включва сегмент „ Възвратен четвъртък “, споделящ „ безочливи, глупави или запаметяващи се “ фотоси, изпратени от фенове.

„ Изображението, което наподобява е от 50-те години на предишния век, изобразява деца, хвърлящи топки към знак, който ясно демонстрира (расова обида) “, сподели станцията в петък в изявление, публикувано на нейния уеб страница. „ Ние разбираме дълбоката болежка, нанесена от този облик на нашите фенове и личен състав, изключително на членовете на нашата черна общественост. На тези, които са били изложени на изображението и са били засегнати от него, сервира нашите най-искрени извинения. ”

KGW има политика за щателна инспекция на цялото наличие за стандарти и акуратност преди лъчение, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР