ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Рибарите от Мейн се противопоставиха на

...
ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Рибарите от Мейн се противопоставиха на
Коментари Харесай

Рибарите от Мейн уловиха повече риба през 2023 г., благодарение на програма за облекчаване на глада и фондове срещу COVID

ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Рибарите от Мейн се опълчиха на дългогодишните трендове в цялата промишленост предходната година и уловиха повече риба, регулатори на развиването и членове на промишлеността казаното демонстрира въздействието на фондовете за подкрепяне на COVID-19.

Мейн от дълго време е водач в улова на дънни риби, които са дънни типове риби като тресчица и писия, които постоянно се употребяват в съществени морски блага като риба и чипс. Индустрията за земен лов на риба в Нова Англия е в крах от десетилетия, което се дължи частично на несъразмерния улов в предишното на основни типове и компликациите при възобновяване на тези ресурси.

Но риболовците в Мейн са имали по-силна година от множеството през 2023 година, съгласно оповестени държавни данни по-рано този месец. Уловът на пикша се е нараснал повече от два пъти до повече от 500 000 паунда (226 796 килограма), а уловът на атлантическа тресчица, писия и атлантическа камбала е повишен доста.

Увеличението на улова, както и по-стабилната цена, о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР