Порталът PC Gamer, позовавайки се на прессъобщение от Electronic Arts,

...
Порталът PC Gamer, позовавайки се на прессъобщение от Electronic Arts,
Коментари Харесай

Повече хора са играли The Sims 4, отколкото живеят във Франция

Порталът PC Gamer, базирайки се на прессъобщение от Electronic Arts, споделя информация за новия триумф на симулатора The Sims 4, провокиран от прекосяването на играта към free-to-play модел на разпространяване.

Оказва се, че след първичното стартиране на играта през септември 2014 година аудиторията на The Sims 4 е надхвърлила 70 млн. играчи, като 16 млн. от тях са се включили към плана, откакто той стана условно безвъзмезден през октомври 2022 година

Журналистът от PC Gamer показва, че 70 милиона са повече от броя на хората, живеещи във Франция (68,96 милиона) или Англия (67,65 милиона) към 1 януари 2021 година Нещо повече, в света има единствено 19 страни с повече от 70 милиона души.

Най-новото допълнение към The Sims 4, Growing Together, пуснато през март, означи най-високите продажби през първата седмица от всички DLC за играта, която EA стартира да пуска през 2015 година

От излизането на Lifeline в The Sims 4 са се родили над 8,6 милиона бебета, издигнати са над 1,7 милиона къщи на добавената към добавката карта San Sequoia и играчите са постигнали 27,1 милиона житейски цели (12,2 милиона за по-младите).

В допълнение към продълженията Electronic Arts и разработчиците от Maxis не престават да пускат пачове за The Sims 4. Най-новият от тях беше пуснат на 18 април и с изключение на софтуерните ремонти донесе със себе си и любопитни промени във външния тип на Sims.

The Sims 4 е налична за PC (Steam, EA App), PS4 и Xbox One, а подобренията за конзолите от настоящето потомство към момента не са се появили. В момента се създава и идващият главен The Sims, с кодово име Project Rene.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР