Порталът на Лъва се отваря всяка година на 8 август

...
Порталът на Лъва се отваря всяка година на 8 август
Коментари Харесай

Днес е магична дата: Отваря се Порталът на Лъва!

Порталът на Лъва се отваря всяка година на 8 август и е извънредно значимо астрологично събитие, което може да промени доста живота ни.

Тази дата " крещи " да пусне светлината и да прояви самодоволство, само че чували ли сте изобщо за Портата на Лъва? Тя се отваря един път годишно на 8 август. Събитието постоянно се назовава 8/8 от спиритуалисти и астролози, точно те свързват цифрата с изобилието. Това е по този начин, тъй като цифрата 8 видяно от различен ъгъл наподобява като безконечност. Нумерологията споделя, че появяването на числата 8/8 съставлява края на паниките за финансите, отключва се интервал на приятност, интервал на отмора и потребление на опциите, които са разполагаем. Това е число, което демонстрира премия за вашия труд и старания.

Порталът е отворен сред 26 юли и 12 август, като е най-силен на 8 август – счита се, че на този ден можем да получим обилие от мощна сила.

Порталът се задейства с помощта на Слънцето - то би трябвало да се изравни със звездата Сириус. На звездата Сириус не един път са придавани мистични смисли и е известно, че тя излъчва специфична сила, която има позитивен резултат върху нас.

Всяка година отварянето на този портал ни дава късмет да се развиваме и да станем по-властни, по-силни и по-добри версии на себе си. Това е късмет да се приближим до индивида, който желаеме да бъдем, както и до живота, който желаеме да живеем.

На този ден е добре да забавим темпото, да медитираме и да се съсредоточим върху фантазиите си.

С отварянето на този портал интуицията ни ще се ускори, тъй че можем по -лесно да вземаме решения и да вършим заключения. Трябва да разчитаме на вътрешния глас.

И още - Порталът на Лъва задейства сърдечната чакра, което значи, че можем да се отървем от някои отрицателни мисли и неприятни страсти. Можем да се освободим и от всичко, което натоварва душата и сърцето ни или ни пречи да обичаме изцяло.

Моментът ще бъде съвършен да се отпуснем на плажа в компанията на обичани хора и да се насладим на мощната сила на момента през едни от най-висшите трептения - тези на насладата от естествената непосредственост и шерването.

В градски и работни условия също могат да се реализиран положителни резултати и положения на духа в този ден. Достатъчно е да запазим положителна конфигурация, религия и доброжелателност.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР