ПОРТ-О-ПРЕНС, Хаити (АП) — Министър-председателят Ариел Хенри се срещна за

...
ПОРТ-О-ПРЕНС, Хаити (АП) — Министър-председателят Ариел Хенри се срещна за
Коментари Харесай

Хаити напредва с нова програма за укрепване на полицейския отдел, затрупан от банди

ПОРТ-О-ПРЕНС, Хаити (АП) — Министър-председателят Ариел Хенри се срещна за първи път във вторник с длъжностни лица от разнообразни страни, които са част от интернационален директорски комитет, имащ за цел да даде подтик на обсаденото полицейско ръководство на страната, защото чака евентуалното разполагане на задгранични въоръжени сили, които да му оказват помощ в битката с бандите, съгласно държавното управление на Хаити.

Комитетът, виновен за надзора на програмата, включва чиновници от Съединените щати, Канада, Япония, Германия, Организацията на обединените народи и Европейския съюз, съгласно кабинета на министър-председателя на Хаити.

Офисът не даде повече детайлности, като се изключи че сподели, че програмата е за оперативно и институционално подсилване на националната полиция на Хаити.

Държавен чиновник, който не беше акредитиран да приказва с медиите, сподели на Асошиейтед прес, че програмата има за цел да генерира повече пари за действителен фонд, основан в помощ на Националната полиция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР