Porsche ще представи новия Macan с двигател с вътрешно горене на

...
Porsche ще представи новия Macan с двигател с
вътрешно горене на
Коментари Харесай

Porsche Macan 2023-а ще е и напълно електрически, тества се реално и виртуално

Porsche ще показа новия Macan с мотор с вътрешно горене на пазара през тази година година. В същото време разработката на изцяло електрическата версия, планувана за 2023 година, е в разгара си. Първите прототипи са към този момент на тестови шофирания в Швабия, само че добре замаскирани.

„ Тестването в действителна среда стартира и е един от най-важните стадии в процеса на разработка “, споделя Майкъл Щайнер, член на борда на Porsche за проучвания и развитие - „ Около три милиона тестови километра ще да бъдат преминати при различни условия по света досега на старта на производството му. Прототипът вече има опит от безчет тестови километри, към този момент виртуално изминати. “

При тях вместо действителни транспортни средства, инженерите употребяват при тестванията 20 цифрови прототипи, т.е. компютърни модели, които тъкмо възпроизвеждат свойствата, системите и комплектите на превозно средство.

Виртуалните копия на новия Macan могат да се комбинират с изображения от реалния свят. Според Porsche най-хубавият образец е разработването на напълно новата концепция за екран и работа за следващото потомство. Чрез използването на по този начин наречената кутия за седалки, която съставлява средата на лидера, тя може да бъде изпитана рано в композиция с цифровия първообраз.

„ Със симулацията можете да оцените дисплеите, операционните процеси и променящите се въздействия по време на шофиране от позиция на лидера “, казва Фабиан Клаусман от отдела за развитие на Driver Experience. Неспециалисти също са наети като „ тестови водачи “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР