Porsche прави равносметка - jочно преди десет години германският производител

...
Porsche прави равносметка - jочно преди десет години германският производител
Коментари Харесай

Тестовата площадка Nardo е крайъгълен камък за Porsche

Porsche прави равносметка - jочно преди 10 години немският производител на спортни коли закупи тестовата площадка Nardo в Апулия, Южна Италия. С повърхност от над 700 хектара и повече от 20 тестови трасета, Техническият център Nardo (NTC) се трансформира за тези години от полигон със характерни писти и уреди в интегриран център за високопроизводителни проби, валидиране и развиване на интелигентни и свързани транспортни средства.

„ Придобиването на Техническия център Nardo от Porsche през 2012 година беше значимо обогатяване за цялата Porsche Group, ” - споделя Михаел Щайнер, член на управителния съвет за проучвания и разработки в Porsche - „ Още през цялото време Nardo беше крайъгълен камък за нашето развиване и тестване на транспортни средства - с помощта на неговите характерни направления и всеобхватна подготвеност за тестване. През последните 10 години той се разви доста, тъй че бъдещите транспортни средства могат да бъдат разработвани и валидирани още по-ефективно. “

На територията на тестовата площадка са построени високоефективни зарядни станции, с цел да основат по-добри условия за тестване и развиване на бъдещи електрически транспортни средства на марката. Създадени са още направления и уреди за тестване на свързани и автоматизирани благоприятни условия на транспортни средства от последващо потомство, като частната 5G мрежа от която се чака скоро да даде опция за нови услуги и още по-бързо предаване на данни.

NTC се характеризира освен с нововъведения и технологии, само че и с тясна връзка с локалната околна среда - подхванати са ограничения за запазване на ландшафта, а противопожарните уреди в тестовия център са разширени, с цел да следят и близките зони наситени с характерен средиземноморски шубрак, който заслужава обезпечена отбрана.

Освен това самодейностите за контакти с локалното общество се ускориха през последните години. Осъзнавайки своята обществена отговорност и в търсене на млади гении, NTC откри съдействие с няколко учебни заведения и университети в района, да вземем за пример посредством стажове и трансфер на профилирани познания към възпитаници и студенти.

Като част от интернационалната самодейност на Porsche „ Turbo for Talents ”, NTC спонсорира младежките тимове на локалния футболен клуб A.C. Nardo за подсилване на персоналните умения на младежите като самочувствие, уместност и отборен дух. В същото време чиновниците вземат участие в благотворителни планове в района, като почистване на пластмасови боклуци на локален плаж.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР