Porsche отбелязва 70 години от старта на производството на своите

...
Porsche отбелязва 70 години от старта на производството на своите
Коментари Харесай

Ето така Porsche чества 70 години от създаването на спортните си модели

Porsche отбелязва 70 години от старта на производството на своите спортни коли с огромно ревю в Берлин на едни от най-луксозните си и емблематични модели. Компанията събра най-хубавото, което е сътворила, в музей в немската столица, а отдаденият на Porsche водач деец Валтер Рьол позираше до фамозните коли.

Колекцията е разграничена на 10 елементи, всяка от които, се концентрира върху последователното развиване на колите и хората, които стоят зад него. Защото без именития пионерски дух и ентусизъм на всички чиновници в Porsche, триумфът за производителя щеше да бъде невъобразим.



Изложението придвижва посетителите десетки години и хиляди километри обратно, само че в това време подсказва и концепциите си за бъдещето. Porsche ги приветства на входа с Porsche 356 "No.1 ", която припомня за произхода на спортните коли. Следващият автомобил е Mission E – първият изцяло електрически сериен модел на Porsche, който ще бъде показан на пазара през 2019 година. На централно място се намира едномилионното 911 в ирландско зелено, което излезе от фабриката през май 2017 година.



Специална секция демонстрира образци от инженерната мисъл на германците, което включва както механически революции, по този начин и предприемачески удари през годините.

Колекцията може да бъде забелязана до 31 май в "Drive. Volkswagen Group Forum " изцяло гратис за всички искащи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР