Porsche обяви, че единственият по рода си автомобил Porsche 911

...
Porsche обяви, че единственият по рода си автомобил Porsche 911
Коментари Харесай

Сали се продаде за рекордни 3.6 млн щатски долара

Porsche разгласи, че единственият по рода си автомобил Porsche 911 Sally Special е бил продаден на търга RM Sotheby’s Monterey за 3.6 млн щатски $.

911 Sally Special- действителна версия на обичаната на младите, само че освен на възраст, Сали от анимационната поредност Колите (Cars), е резултат от първото по рода си съдействие сред Porsche и Pixar Animation Studios.

Освен със характерното за анимационната версия на колата цветово осъществяване, 911 Sally Special получава неповторима композиция 20- и 21-цолови джанти, присъщата си татуировка, особено интериорно осъществяване, тематичен часовник от Porsche Design и други.

Работата по плана 911 Sally Special стартира през ноември предходната година и продължава 10 месеца, като в екипа влизат Джей Уорд- изобретателен шеф на франчайз подразделението на Pixar Animation Studios и Боб Поули- продуктовият дизайнер, който първи скицира Sally Carrera за кино лентата Колите.

Интересни обстоятелства към продажбата на автомобила, всички средства от която ще бъдат предоставени за , са, че спечелилият в наддаването е подал своята оферта по телефона и че достигната сума е рекордна за ново Porsche в цялата история на търга.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР