Порното помага на жените да приемат собствената си външност, показа

...
Порното помага на жените да приемат собствената си външност, показа
Коментари Харесай

Искрено и интимно за порното и жените...

Порното оказва помощ на дамите да одобряват личната си осанка, сподели изследване на учени от университета Монаш в Австралия .

Въпреки че резултатите от няколко научни труда демонстрират, че еротичните материали подхранват сериозното усещане на дамите към личните им тела , доста от участничките в проучването споделили, че порноактрисите са ненужно идеализирани.
 g Thinkstock
Те споделили, че гледането на филми за възрастни им е помогнало да одобряват личната си осанка.

Порното доставя наслаждение на дамите единствено в случай че сред актьорите има прочувствена непосредственост. В противоположен случай зрителките одобряват видяното на екрана за " нереалистично ".

Порнографските продукции са дали на подрастващите девойки потребна информация, само че също по този начин са повишили упованията им за секса.

В персоналните връзки въздействието също е двустранно. Филмите за възрастни са въздействали отрицателно за близостта на някои от дамите с мъже, а на други са помогнали в разкрепостяването и разискването на половите стремежи с колегата.
 g Thinkstock
Специалистите анализирали резултатите от 22 проучвания на учени от Съединени американски щати, Канада, Швеция, Англия, Австралия, Китай, Чехия, Израел и Република Южна Африка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР