Порнокралицата Диана Габровска отпразнува по неочакван начин рождения си ден.

...
Порнокралицата Диана Габровска отпразнува по неочакван начин рождения си ден.
Коментари Харесай

Развратна актриса и грижовна майка: Габровска празнува ЧРД със сина си на стадиона

Порнокралицата Диана Габровска отпразнува по непредвиден метод рождения си ден. Фаталната хубавица прекара празничната вечер не в тузарски ресторант или на другоземен остров, а на подготовка по футбол на дребния си наследник Плами.



" Така се подредиха нещата, че бяхме на подготовка. Плами навърши 8 години на 15 май и дружно празнувахме на терена на следващата подготовка ", показа пред " България Днес " първата публична българска порноактриса, която натрупа солидна кариера в най-голямата гръцка компания в промишлеността за розови филми sugarbabes.tv.

Макар и да предприе сериозната крачка да се отдаде на лентите за възрастни, Диана отдава доста време и грижи на двамата си синове. Заедно със брачна половинка си Тони, който я поддържа в начинанието да гради кариера в порноиндустрията, родителите всеки ден пътуват от родния Момин проход до София, където момчетата са на тренировки по футбол.

Докато по-малкият - Плами, тренира при някогашния треньор на юношите на " Левски ", неговият батко Тони се подвизава в столичния " Славия ". Така Диана и брачният партньор й ежедневно са по пътищата, с цел да откарат децата да упражняват, да ги изчакат и късно вечер да ги приберат. Така минава и рожденият ден на Габровска през уикенда.
 Диана чествала на игрището Диана чествала на игрището

С две деца уговорките и целите са напълно разнообразни. В петък отпътуваме в Сърбия на детски футболен шампионат, в който ще вземат участие " Партизан ", " Цървена звезда " и други елитни клубове. Много сме щастливи от тази опция и нямаме самообладание да отидем ", сподели още пред вестника Диана.

Габровска отскача и до Гърция, с цел да снима нови филми за своята порнокомпания, а от 9 до 12 юни ще взе участие и в огромен сексуален фестивал в Атина дружно с легендата в +18 филмите Лиса Ан. Последната лента, която излезе с Диана в основната роля, е тройка с тъмнокож сенегалец, живял дълги години във Франция, и мускулест бял мачо.
 Габровска обича футбола Габровска обича футбола


Това е второ видео за Габровска, в което се отдава на интимни милувки с двама мъже. Разликата е, че за първи път тества уменията на тъмнокож порноактьор, роден и израснал в Африка.

" Получи се ужасно, а митът, че африканците са доста по-надарени, може и да не се приема за чиста монета. Българите и гърците има с какво да се гордеят и конкурират също ", загатна пред " България Днес " Диана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР