Порно звездата Кармен Карма от Лос Анджелис, е похарчила над

...
Порно звездата Кармен Карма от Лос Анджелис, е похарчила над
Коментари Харесай

Порно звезда съжали за огромните импланти в гърдите си: "Беше ми много зле. Мислех, че ще умра"

Порно звездата Кармен Карма от Лос Анджелис, е похарчила над 38 000 хиляди паунда, с цел да сбъдне фантазията си - огромен бюст. Актрисата от филми за възрастни, която се подвизава и като сексуален модел, се подложила за първи път на интервенция за увеличаване на бюста през 2014 година,  само че скоро почувствала напън от промишлеността.

Кармен изясни, че хората в бранша очаквали от нея да наподобява по избран метод, който да ѝ подсигури повече работа. Това означавала единствено едно за Каремен - нова оперативна интервенция за увеличение на гърдите. През 2018 година актрисата се подлага на втора интервенция, с цел да усили имплантите си от 300 на 800 кубика.

Виж още: И заживели щастливо: Тина и Миро от " Един за различен " на Малдивите, а Анси и Марти с изненади

За страдание обаче, за разлика от първата интервенция, втората се отразила много тежко на Кармен, която почнала да се усеща дискомфортно от имплантите. " Имах мигрена всеки ден, умората ми беше толкоз огромна, че нямах сили да стана от леглото за обикновени неща. Лежах по през целия ден и бях доста зле. В един миг имах възприятието, че ще умра ".

По това време брюнетката отглеждала двегодишната си щерка и считала, че нямало да бъде пълноценна майка към този момент, тъй като следствията от интервенцията били съществени.

Кармен описа пред " Дейли остарял ", че в един миг не е имала опция да се грижи за щерка си, налагало се е да ѝ оказват помощ други хора. Имплантите пречили на ежедневните интензивности на дамата, която също по този начин е изпитвала усложнение да поема надълбоко въздух. 

Виж още: Скандално откровена: Диетата на БГ инфлуенсърка шокира стотици хиляди!

" Подложих се на интервенцията, с цел да бъда по-успешна в работата си, само че се случи тъкмо противоположното. За една година съумях да фотографирам едвам две порно подиуми ", споделя Кармен. Тя обаче решила да се погрижи за здравето си, като почнала да си прави разнообразни проучвания при експерти. Всички проби посочили, че е в отлично здраве, само че лекарите са стигнали до заключението, че имплантите са повода за всички нейни чувства и проблеми.

Кармен взема решение да се подложи на трета интервенция, година след втората, с цел да понижи обиколката на гърдите си. Днес тя се усеща повече от добре, няма никакви недоволства, само че споделя историята си, с цел да стигне до повече девойки, които желаят промяна на бюста. Тя споделя, че дамите би трябвало да имат поради възможните последици от сходна тежка интервенция, която не би трябвало да се подценява.

Изображение: https://www.instagram.com/official.karmenkarma/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР