Поредното, но последно сътрудничество на Лейди Гага и Тони Бенет

...
Поредното, но последно сътрудничество на Лейди Гага и Тони Бенет
Коментари Харесай

Лейди Гага и Тони Бенет се завръщат с нов джаз албум - "Love for Sale"

Поредното, само че последно съдействие на Лейди Гага и Тони Бенет издига джаза до нови небеса.

Поп звездата и джаз легендата споделиха музикален видеоклип към кавъра си на песента " I Get A Kick Out Of You " преди излизането на идния им албум " Love for Sale ".



Във видеото, което демонстрира звукозаписната сесия за сингъла, виждаме Гага и Бенет да показват прелестно другарство, до момента в който се усмихват нежно един на различен и се прегръщат няколко пъти, до момента в който записват парчето.

Албумът " Love for Sale ", който би трябвало да излезе на 1 октомври, е второто съдействие сред Гага и Бенет след " Cheek to Cheek " през 2014 година, като тавата ще включва както солови записи, по този начин и дуети на най-известните песни на Коул Портър.

Това ще бъде и последният албум в кариерата на Бенет, като 95-годишната джаз легенда разкри през февруари, че се бори с заболяването на Алцхаймер от 2016 година, както оповестява " Варайъти ".

В началото на август Гага и Бенет изнесоха два концерта в Radio City Music Hall. Представленията, наречени " One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga ", бяха последните осъществявания онлайн за Бенет в Ню Йорк.

Вижте повече за Лейди Гага и Тони Бенет в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР