Поредното нагло паркиране в центъра на Враца ядоса жителите на

...
Поредното нагло паркиране в центъра на Враца ядоса жителите на
Коментари Харесай

Наглост! Врачанин заряза джипа си на тротоара пред кино Метропол и ядоса съгражданите си

Поредното безочливо паркиране в центъра на Враца ядоса жителите на града, научи организация BulNews.
Свидетел на неправилното прекъсване е снимал нарушителя и изпрати фотография в медията ни с молба тя да бъде публикувана, с цел да видят повече хора до каква степен се простира потенциалът на някои водачи.
На фрагмента ясно се вижда по какъв начин притежателят на джипа "Фолксваген " го е зарязал на тротоара, пред стълбите на кино "Метропол " в града, без да се съобрази с останалите си сътрудници и пешеходците, на които не им остава друго, с изключение на да го заобикалят. Изглежда лидерът е бил толкоз ленив, че не е поискал да измине няколко метра от близкия паркинг и е спрял както му е комфортно.
Снимката бе оповестена и в група във фейсбук, където куп възмутени поданици на града изрекоха недоволството си от всеобщата процедура "тузарите " да стопират където си изискат, без да бъдат осъдени.
Въпреки че неправилното паркиране от дълго време е част от всекидневната панорама по улиците на града, врачани не стопират да се надяват нарушителите да бъдат наказвани със солени санкции, с цел да си вземат поука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР