Поредното нагло паркиране на шофьор на тротоара възмути сливналии.В социалната

...
Поредното нагло паркиране на шофьор на тротоара възмути сливналии.В социалната
Коментари Харесай

Нагледен урок: Как да избегнеш синята зона СНИМКА

Поредното безочливо паркиране на водач на тротоара възмути сливналии.

В обществената мрежа Facebook сигнализират за безочливо паркиране в Сливен. Споделена е фотография, от която излиза наяве, че водач е зарязал скъпото си возило на тротоар.

От фотото се вижда още, че на пешеходците се постанова да слизат на уличното платно, където придвижването на коли е огромно, с цел да заобиколят спортния автомобил на немската компания " Мерцедес-Бенц ".

" Нагледен урок по какъв начин да избегнеш синята зона. Може би притежателят на автомобила е съумял да си разреши колата от спестените пари за общината ", написа Сиана С., която алармира за нарушаването.

Даниела В., написа в мненията, че е станала свидетел как органите на реда са минали около автомобила, огледали са го и са го подминали.

" Направиха акт на друга кола малко по-нагоре... индивидът беше спрял с дребното си дете, не на тротоара, несъмнено. Много тъжна работа... ", добави още Даниела.

Мария И. пък изтъкна още едно нарушаване на водача. Тя твърди, че улицата е еднопосочна.

" И тази улица е еднопосочна, влезнал е в неразрешена улица ", написа Мария.

" Има си подчиненост в колите - за Мерцедес всичко е разрешено, ограничавания и забрани са за всички останали кошници ", пошегува се Димитър И.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР