Поредното издание на Мартеничкова кампания започва във варненския Карин дом,

...
Поредното издание на Мартеничкова кампания започва във варненския Карин дом,
Коментари Харесай

Започва Мартеничкова кампания във варненския Карин дом

Поредното издание на Мартеничкова акция стартира във варненския Карин дом, научи Moreto.net.

Всяка година в акцията се включват другари, доброволци, екипът на Карин дом и децата там, които с доста страст оказват помощ в подготовката на мартеничките.

Всички мартенички, се създават ръчно и в тях е вложено доста усърдие, въображение и обич.

Събраните средства от Мартеничкова акция и тази година ще бъдат в поддръжка на деца със специфични потребности. Постъпленията ще бъдат изразходвани за включването на двама нови треньори за плувните сесии и терапия на децата в ерготерапия и физиотерапия. Карин дом ще се стреми да подкрепи и ранното детско учене посредством арт терапия.

Как може да се включите?

- Като се включите като доброволец в направата на мартенички на място при нас в Карин дом или във Вашия офис дружно със своите сътрудници, в случай че политиката на Вашата компания предизвиква доброволчески инициативи;

- Компаниите, които възнамеряват да зарадват своите сътрудници, клиенти или чиновници с обичайната ръчно направена мартеничка, също могат да ни поддържат като си закупят от нашите мартенички.

- Ако планирате благотворителна самодейност или базар във връзка Баба Марта, можете да се свържете с нас и да се присъедините към идеята на Карин дом.

Работилничките ще се организират в новия Карин дом във Варна всеки работен ден в интервала до 24 февруари от 10 до 16 часа на адрес: бул. “Цар Освободител ” 86 А, на гърба на Здравна каса (зад Проектантска).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР