Поредното дръзко издателско предложение на „Déjà Book” е впечатляващ роман

...
Поредното дръзко издателско предложение на „Déjà Book” е впечатляващ роман
Коментари Харесай

Чудовища, тийнейджъри и хормони вилнеят в Джунглата на скакалците от Андрю Смит

Поредното смело издателско предложение на „ Déjà Book” е впечатляващ разказ за съзряването, из който вилнеят страховити богомолки, тийнейджърски пристрастености и препускащо деяние.
Краят на света идва по допустимо най-неочаквания метод... Пуберите Роби и Остин са хлапета с проблеми – хулиганите ги тормозят, хормоните им бушуват и пороците ги изкушават. Двамата обаче се изправят пред по-сериозно предизвикателство: инвазия от великански, разгонени и изключително кръвожадни богомолки. Точно когато си мислиш, че да си младеж е прекомерно непостижимо задължение, се постанова да спасяваш и себе си, и цялото човечество – става известно обаче, че нещата могат да бъдат колкото рискови, толкоз и занимателни, a в сюжета да се намесят всевъзможни на пръв взор несъпоставими неща: двуглави бебета, галактически кораби, секс, батискафи, войни, чудовища, мотори с вътрешно горене, обич, фасове, наслада, противобомбени убежища, пица и какво ли още не.
Съдържанието на хитовата фантастика „ Джунглата на скакалците “ звучи в действителност откачено, само че всяка чудноватост вътре е разказана, развита и включена от щатския публицист Андрю Смит със забележително стилово майсторство и с шокираща автентичност. Може би таман по тази причина самият Едгар Райт, един от най-талантливите и хапливи модерни английски режисьори, се зае съществено да медитира над опцията да снима екранизация (дали това ще се случи – единствено времето ще покаже). Романът получи толкоз блестящи оценки от страна на критици и читатели, че даже единствено отзивът на „ New York Times Book Review “ е солидна поръчка за нараснало внимание: „ Тази книга припомня на „ Кланица 5” на Кърт Вонегът по допустимо най-хубавия метод! “
„ Джунглата на скакалците “ е шантаво и провокативно допълнение към портфолиото на издателство „ Déjà Book “, в което към този момент се появиха няколко нашумели модерни жанрови творби, измежду които „ Границата “ на Робърт МакКамън, „ Прилив “ на Даниел Суарес и „ Кутия за птици “ на Джош Малерман.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР