Поредното автомобилно изложение в Детройт даде възможност на повечето световните

...
Поредното автомобилно изложение в Детройт даде възможност на повечето световните
Коментари Харесай

Най-интересното от Автосалон Детройт 2018

Поредното автомобилно ревю в Детройт даде опция на множеството международните производители да покажат последните си модели. Естествено огромна част новостите са ориентирани към огромния и значим за всяка компания американски пазар.

 Снимка 334403
Източник:

Ford Ranger

Американският производител преглежда Ranger като основа за съживяването на SUV модела Bronco, само че самият пикап е също доста забавен за пазара. От предшественика си новият Ranger се разграничава, само че няма революционни промени: спокоен външен тип, разпознаваемо лице и необятни арки на колелата. LED оптиката към този момент е предписание.

По отношение на моторите от Ford не разкриват нищо. Със сигурност обаче в гамата ще участва 2,3-литровият Еcoboost с 4 цилиндъра, който ще бъде смесен с 10-степенна автоматизирана скоростна кутия, прехвърляща мощността към задните колела. Ще има алтернатива клиентите да си поръчат 4х4.

 Снимка 334407
Източник:

Dodge RAM 1500

Показаното ново потомство Ram 1500 е освен с изцяло освежен външен тип, само че също по този начин ще се предлага за първи път с хибриден силов елемент. Системата наречена E-Torque, се прибавя към мотор V6 3,6 (305 к.с.) или V8 5,7 (395 к..с.), и оказва помощ за ускорение на колата при ниски скорости с спомагателни 122 Нm.

 Снимка 334408
Източник:

Volkswagen Jetta

С леко накривен контур и предна част в стила на флагмана Arteon - това е ново потомство Jetta, за неговото произвеждане за основния пазар в Съединени американски щати е основан цех в Мексико. В основата на настоящата Jetta е платформата MQB с всички най-нови мотори и технологии на компанията. В салона има мултимедия от последно потомство и атмосферно осветяване, а изборът на помощни функционалности не е по-малък от този на Passat.

 Снимка 334409
Източник:

INFINITI Q Inspiration Concept

Infiniti най-сетне разкри концептуалния си автомобил Q Inspiration Concept, който дефилира пред експерти, медии и почитатели по време на ревюто в Детройт.

Целта на концепта е да покаже в каква посока ще се развива дизайнът на премиум марката, като в същото време дава евентуална визия за бъдещето на сегмента на седаните.

Отвън студията разполага с типичен пропорции на седан, въпреки и с леко клатушкане в посока 4-врато купе в задната част. Предната част е много изразителна с релефни форми на бронята и тънки, само че стилни LED светлини.

Типично за концепт, интериорът е минималистичен и залага главно на огромни екрани за ръководство на всички функционалности в автомобила. Впечатляваща е централната подпора, която на процедура няма бутони.

Освен това, задвижван от новата революционна VC-Turbo технология на марката, концептуалният автомобил съчетава мощността на бензинов силов елемент с турбокомпресор с въртящия миг и ефективноста на хибриден или дизелов мотор.

 Снимка 334410
Източник:

Toyota Avalon

Това е новият модел Avalon, който в Съединени американски щати е флагманът на Toyota, а не Camry. Той първи измежду огромните седани е издигнат на модулната архитектура TNGA. Отвън с голяма решетка, вътре - съвременен техно-интериор, качествено разнороден с мека кожа и реплика на дърво. Под капака е ситуиран бензинов V6 - 3,5 литра. Силата не се разкрива, само че същият елемент на Camry в американската версия развива повече от 300 конски сили. Алтернатива - хибридна апаратура с мотор от 2,5 литра и електрически мотор с обща мощ от 210 конски сили.

 Снимка 334411
Източник:

Mercedes AMG 53

Mercedes-Benz употребява ревюто в Детройт, с цел да покаже напълно новата си хибридна гама 53 AMG, която ще включва няколко модела.

Системата, която се крие зад този показател, включва 3.0-литров турбо бензинов мотор, подпомаган от електромотор и 48-волтова електрическа система.

В тази композиция систематичната мощ доближава много сериозните 429 к.с., които са задоволителни за ускоряване от място до 100 км/ч при лимузината CLS в границите на единствено 4.4 секунди - резултати, близки до най-мощните спортни коли на пазара.

За по-ефективното предаване на въртящия миг ще спомага 9-степенната автоматизирана скоростна кутия на компанията, както и фирменото 4х4 задвижване 4Matic.

Освен за CLS, 53 AMG доработката ще се предлага и за купе и кабриолет версиите на E-Class.

 Снимка 334412
Източник:

Kia Forte

Бъдещето Cerato, което в Америка се продава под името Forte, е направено в стилистиката на спортния Stinger. Силуетът не се претрупва с елементи, само че притегля вниманието с огромни въздушни отвори, а оптиката - с красиви диодни детайли. Салонът е с най-малко бутони и медиен екран, провесен във въздуха, наподобява на интериора на Mazda. Техниката е също по този начин нова: двулитров мотор, работещ в цикъла на Аткинсън, обвързван с вариатор. Въпреки че евентуално биха се запазили и предходните атмосферни мотори.

 Снимка 334413
Източник:

Lexus LF-1 Limitless Concept

Колата с доста дълго име е декларирана като водеща кросоувър и демонстрира бъдещия дизайн на марката. Стилът LF-1 идва от дизайнерско бюро на Калифорния. Концепцията образно съчетава формите на течния метал и острите ръбове на обичайния японски меч. Шофьорът няма аналогови бутони, а уредите се управляват с жестове. Основната функционалност е четириизмерна навигационна система, която освен дефинира направления, само че и работи като консултант на водача.

 Снимка 334414
Източник:

Ford Edge

Актуализираният кросоувър на Ford Edge се отличава с нова радиаторна решетка, джанти и брони. Но главната актуализация на модела е в моторите. Основният е двулитровият турбо мотор с мощ 250 к.с. И в ролята на върховата версия - Edge ST версия с V6 мотор от 2.7 (335 к.с.).

И още: по-агресивен тип, нови спирачки и преконфигурирано окачване. Автомобилът има адаптивен волан и редица спешни системи, в това число функционалности за отбягване на конфликти и различаване на пешеходци.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР