Поредно видео с агресия между ученици се появи в социалните

...
Поредно видео с агресия между ученици се появи в социалните
Коментари Харесай

Страшна агресия! 12-годишно дете преби връстник и го снима

Поредно видео с експанзия сред възпитаници се появи в обществените мрежи. 13-годишно дете е грубо пребито от 12-годишен. Родителите разбрали едвам след няколко дни от свои близки. Бруталният побой се е случил в козлодуйското село Бутан.

Миналата сряда 13-годишното момче тръгнало към дома си след учебно заведение. Тогава среща различен възпитаник, година по-малък от него, който познавал незадълбочено. Той му предложил да му покаже нещо. Двамата тръгнали към изоставена постройка, намираща се близо до учебното заведение. След като влезнали в разрушената сграда, по-малкият сложил телефона си на запис на пода и почнал да постанова 13-годишното момче. В продължение на няколко минути му нанасял мощни ритници и юмруци на всички места по тялото. 

" Било го е боязън да ни каже. Този клип по-късно ми го пращат познати, единствено го видях и бях потресена ", споделя майката на потърпевшото дете Цветомира Борисова.

След като схванала за ужаса, който изживял детето ѝ, незабавно уведомила полицията и учебното заведение. Страхува се да го пусне и на учебно заведение, защото е в потрес.

" Страх го е и не желае да споделя какво е станало и по какъв начин е станало. Ние го учим да не се бие, да е добър и поради това стана всичко, тъй като не знае да се отбранява ", акцентира тя.

Съдебен доктор е удостоверил голям брой хематоми по тялото на момчето. Подадена е тъжба в прокуратурата против насилника и все още се прави инспекция по случая. 

Хората от селото са изумени от случилото се и не помнят да е имало сходен случай в региона. 

От полицията са провели разпити. Държавната организация за протекция на детето се самосезира по случая и е в подготвеност да окаже подпомагане както на потърпевшото дете, по този начин и на момчето, нанесло побоя, оповестяват от bgonair.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР