Поредно самоубийство в Пиринско. 50-годишен мъж увисна на бесило в

...
Поредно самоубийство в Пиринско. 50-годишен мъж увисна на бесило в
Коментари Харесай

Откриха 50-годишен мъж обесен в гората над Сатовча

Поредно самоубийство в Пиринско. 50-годишен мъж увисна на бесило в гората на сатовчанското село Плетена, заяви Struma.com. Безжизненото тяло на Мехмед Ф. било намерено от хора от селото, които го търсят от неделя.

Мехмед работил като пастир в селото и в неделя не се прибрал с животните.

От сутринта в неделя негови другари, познати и близки почнали да го търсят. Днес го намерили мъртъв. Според осведомени, Мехмед бил доста кахърен в последно време, имал проблеми, само че не споделял с никого. Дошъл в Плетена от село Ловча, община Доспат, в търсене на прехранване. Никой обаче не вярвал, че е кадърен на сходно нещо.

Полицията направи оглед на място, само че следи от принуждение не са открити. Няма данни за закононарушение, отнася се за самоубийство, безапелационни са локални служители на реда. Мехмед е вторият мъж надянал клупа в последните 48 часа. Преди него на втория етаж в къщата си се обеси в гоцеделчевското село Баничан бе открит обесен 27- годишен мъж.

Самоубил се след тежка меланхолия, поради несподелена обич. Жената, която обичал го напуснала и той не съумял да го преживее, поболял се и намерил излаз за себе си. Трагедията е огромна, споделят близки на фамилията на младия мъж, които упрекват дамата за неговия съдбовен край.

Истината е, че в последно време зачестиха случаите на тежки психологични разстройства при младежите, които стигат до този съдбовен край. Нелекувани депресии, или различен тип психологични заболявания, прикривани от позор, водят до самоубийства. Броят на самоубийците измежду мъжете е по-голям спрямо дамите, сочат данните от последната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР