Поредно разочарование през сезона за Кристиано Роналдо. Един от най-ефектните

...
Поредно разочарование през сезона за Кристиано Роналдо. Един от най-ефектните
Коментари Харесай

Защитник на "Милан" засенчи Роналдо и отне рекорда му

Поредно отчаяние през сезона за Кристиано Роналдо. Един от най-ефектните върхове на португалската звезда към този момент е в историята.

Тежката загуба на " Ювентус " с 0:3 от " Милан " през уикенда освен сложи под въпрос присъединяване на Роналдо в Шампионската лига идващия сезон, само че и ще се запомни със обстановка, при която португалският голмайстор бе тотално помрачен от бранителя Фикайо Томори.

Томори, който означи последното попадение, усъвършенства изключителния връх на Кристиано за най-голям отскок на футболния терен. Централният бранител се извиси на 261 см, с цел да оформи крайния резултат на " Ювентус Арена " в Торино. Това е с 5 сантиметра повече от достижението на Роналдо, което датира от предишния сезон в дуел против " Сампдория ". Тогава португалецът отскочи на височина 256 см.

Снимка: Reuters

Високият 185 см Томори наскочи изрично бранителя на " Ювентус " Джорджо Киелини и впечатли футболния свят с невероятния си атлетизъм. Английският национал играе за " Милан " чартърен от " Челси ", а опцията му за откупуване възлиза на 30 милиона евро.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР