Поредно признание получиха българските грации, които през изминаващата вече година

...
Поредно признание получиха българските грации, които през изминаващата вече година
Коментари Харесай

Българките с най-красивите трика в света

Поредно самопризнание получиха българските грации, които през изминаващата към този момент година се радваха на изключителна обич от страна на почитателите. В анкета за „ Най-красиво трико на 2017 “, направена от страницата за художествена гимнастика „ The Knotted Ribbon “, в която участваха 88 самостоятелни и 19 отборни костюми, нашите девойки окупираха призовите места.

Трикото на Невяна Владинова, с което изпълняваше своята „ Булерия “ и с което завоюва първия си златен орден от Световна купа, е победител при самостоятелните костюми.



Подгласнички на Неви са… други трика на Неви – обичаното лилаво, което пасна съвършено на бухалките и огненочервеното, без което не можем да си представим „ самодивския “ обръч. Всички те са шити от варненската „ вълшебница “ и дизайнерка Невена Братанова (Jackie’s Fashion Atelier).



Топ 5 допълват още прелестното трико на Екатерина Галкина, въодушевено от „ Мемоарите на една гейша “, по музика от които извършва бухалките си, както и променящето се на Дина Аверина, което се преобразява по време на съчетанието с обръч.

При ансамблите и трите призови места са за девойките на Весела Димитрова и Михаела Маевска, които сграбчиха сърцата на публиката в дебютния си сезон, а композицията им по музиката „ Пролетен вятър “ на унгарския композитор Хаваси несъмнено се трансформира във любимец, като осъществяването им на Световното в Песаро е гледано над 1 милион пъти.

Абсолютно закономерно, обсипаните с цветя розови трика са обичаните на 30-хилядната публика на страницата. Бледосиният му вид за Световното пък е на трето място, а вицешампион е ръчно плетеният на една кука черно-бял шедьовър, който съпътстваше съчетанието с 3 топки и 2 въжета на музика от кино лентата „ Шерлок Холмс “. Те пък са дело на компанията „ Спорт Лайн Елит “, ушила едни от най-харесваните трика на „ златните девойки “ от някогашния към този момент тим.

beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР