Поредно паркиране вбеси врачани, научи агенция BulNews. Този път обаче

...
Поредно паркиране вбеси врачани, научи агенция BulNews. Този път обаче
Коментари Харесай

Тарикатлък! Бос тежкар затапи с лъскавия си „Мерцедес“ улица в центъра на Враца /снимки/

Поредно паркиране вбеси врачани, научи организация BulNews. Този път обаче гневът на хората е ориентиран не към земляк, а към тежкар с бляскав „ Мерцедес “ с американска регистрация. 
Случаят е от неделя, когато макар краткотрайния дъжд, доста хора бяха излезли в почивния си ден. Преминаването на хората по улица „ Ген. Леонов “ в региона на църквата „ Св. Възнесение “ в Етнографския комплекс обаче бе възпрепятствано. Причината е, че тузарят с надпис „ BOSS “ на регистрационната табела бил спрял като арабин в пустиня, а не като гражданин на цивилизована страна. 
Возилото било зарязано на половина на тротоара, на половина на улицата, тъкмо пред входа на църквата. По този метод то пречело както на пешеходците, по този начин и на водачите. По думите на възмутени хора, останало по този метод през целия ден. 
Врачани разясняват, че надписът на регистрационната табела сигурно не дава право на водача да стопира където и както си изиска и показват подозрения, че той има нещо общо с Щатите, защото показаният нрав е типично байганьовски. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР