Поредно обвинение получи режисьорът Роман Полански. Трета жена заяви, че

...
Поредно обвинение получи режисьорът Роман Полански. Трета жена заяви, че
Коментари Харесай

Трето обвинение срещу Роман Полански за сексуален тормоз

Поредно обвиняване получи режисьорът Роман Полански. Трета жена съобщи, че е била полово насилена, когато тя е била малолетна, предадоха международните организации.

Жената заяви това на конференция в Лос Анджелис през вчерашния ден вечерта. Агенциите я показват единствено като Робин. Тя сподели, че фамозният френско-полски режисьор е издевателствал полово над нея, когато тя е била едвам на 16 години.

Това е станало през 1973 година Причината, заради която тя е запазила случилото се в загадка, била, че не е желала татко й да направи нещо, поради което след това да се озове в пандиза до края на живота си.

Пострадалата показа, че е решила да разкрие какво й се е случило, откакто Саманта Геймър, жертвата в центъра на фамозната спекулация за обезчестяване на малолетна от Полански преди четири десетилетия, прикани управляващите да приключат със случая.

През 2010 година английската актриса Шарлот Луис също упрекна Полански в насилствени полови връзки, когато тя била на 16 години. Полански навършва 84 години в петък. Той е упрекван, че е дрогирал Саманта Геймър, когато тя била на 13 години и след това я изнасилил в дома на Джак Никълсън в Лос Анджелис през 1977 година

По това време Никълсън бил на пътешестване. Полански призна, че е имал противозаконни полови връзки с малолетна и в подмяна на тези самопризнания съдията по делото одобри да не го упреква в обезчестяване, при което е употребен опиат.

След 48 дни в ареста Полански бе освободен, с цел да завърши фотосите на филм. Той получи гаранции от съдията по делото, че седемте седмици в ареста ще бъдат единственото му наказване за осъщественото действие. Година по-късно обаче Полански избяга от Съединени американски щати за Франция. Оттогава той отхвърля да се върне в Съединени американски щати, защото няма гаранции, че няма да бъде пратен назад в пандиза, напомня Бта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР