Поредно нападение от куче от бойна порода над човек. На 19

...
Поредно нападение от куче от бойна порода над човек.
На 19
Коментари Харесай

Кане корсо нападна жена и по-малкия ѝ любимец в София

Поредно нахлуване от куче от бойна порода над човек.

На 19 април малко след 20:30 часа куче от породата кане корсо атакува йоркширски териер и собственичката му в столичния квартал „ Младост ”.

За случая Деница Иванова-Мутавчиева описа първо в обществените мрежи. По думите на дамата само бързата й реакция е избавила живота на домашния й любим, вследствие на което тя има рана на ръката.

Деница описа, че се разхождали вечерта с мъжа й. Той минал пред нея, сред колите, с цел да се разминат с двете кучета. Те обаче се залаяли, а стопанката на кане корсо не съумяла да го удържи.

„ Самото кане корсо я повлече. Първият път не успа да ме стигне, само че вторият съумя. Бях вдигнала кученцето. Мъжът ми изтича, той съумя да го хване и да го дръпне от мен ”, описа Деница.

Кучето обаче я захапва в региона на трицепса и лакътя. Деница била дебело облечена и облеклата я избавят от по-тежки пострадвания.

Собственичката на кане корсото не се извинила, нито се скарала на животното.

„ Каза единствено, че в никакъв случай не е правил по този начин и че единствено ме е одраскал ”, разяснява Деница. Тя незабавно е извадила здравно и е подала сигнал в полицията.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР