Поредният нагъл шофьор смая врачани с глупостта си зад волана,

...
Поредният нагъл шофьор смая врачани с глупостта си зад волана,
Коментари Харесай

Няма край! Шофьор подкара колата си в насрещното във Враца, хората се хванаха за главите /видео/

Поредният безочлив водач смая врачани с нелепостта си зад кормилото, научи организация BulNews.
За случая, който е от през вчерашния ден, стана ясно от пост в една от групите във фейсбук. Пламен Кирилов е снимал видео, на което се вижда лек автомобил „ Пежо “ с врачанска регистрация. От фрагментите излиза наяве, че водачът на колата влиза в лентата за насрещно придвижване около алеите на „ Дунав “, които са еднопосочни. Освен, че е погазил жестоко Закона с това си деяние, лидерът кара и със скорост по-висока от тази, която паветата в региона разрешават, а и Правилникът за придвижване по пътищата също.
На видеото се вижда, че въпреки в нарушаване, водачът подава ляв мигач, с цел да завие за една от директните на блоковете, което породи неистови насмешки под поста.
Хората неудомяват до каква степен се простира врачанската дивотия и безочливост.
Истината е, че с изключение на комична, обстановката е и доста рискова. Както казахме нагоре, регионът е с две платна, в които придвижването се прави единствено в едната посока. В случай, че против нарушителят е идвала друга кола, движеща се скорост като неговата, е могло да се стигне до сериозен случай, защото вдясно постоянно има наспирали коли и даже да желаят, водачите няма по какъв начин и накъде да избегнат възможен удар.
Видео вижте 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР