Поредният казус с наша известна личност (макар в случая известността

...
Поредният казус с наша известна личност (макар в случая известността
Коментари Харесай

Кулагин взриви: Докога обществото ще търпи този миндил Диона - бездарна, нахална, ебл*ва, която застрашава живота на децата ви?!

Поредният проблем с наша известна персона (макар в тази ситуация " известността " да е леко спорна), карала в несъответстващо положение, разбуни духовете в страната. Вчера чалгарката Диона бе задържана след ръководство на МПС, съчетано с приложимост на кокаин. Часове по-късно тя бе освободена против гаранция от 5 бона, а през днешния ден се кълне, че не знаела даже какво е това дрога, просто била пила повече медикаменти срещу настинка...

Мнозина упорстват за ефикасна присъда на Диона, както такава бе наложена преди време и на началник Андре Токев. Този, който подпали мрежата обаче, е гримьорът Валентин Кулагин. В прав текст той назова Диона " некадърен, нагъл и ебл*в миндил " и попита докога обществото ще търпи тази " сган ", която заплашва живота на личните ни деца.

Самият Кулагин също е много абсурден и това няма потребност от пояснение - задоволително сме му гледали изцепките в Брадъра и други излъчвания. В случая обаче е прав за едно - санкции би трябвало да има и законът да важи за всички!;

" Тая не знае друго, с изключение на дрога. Наясно ли сте, че когато беше бременна в петия месец, отиде на афтър празненство и се надруса с пико. После е ясно какво се случи. Невиждан отпадък, който рискува освен своето дете, само че в този момент и вашите. Докога бе, българи?! Докога ще ги търпите такива?! ", изригна Кулагин.

Двамата с певицата имат остаряла омраза и в никакъв случай не са я крили. Как и дали Диона ще отвърне на Валентин, следва да забележим.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Кулагин Диона Валентин Кулагин гримьор Андре Токев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР