Поредният изпълнител, който напуска музикалния гигант Пайнер, е ФикиФикрет Тунчер

...
Поредният изпълнител, който напуска музикалния гигант Пайнер, е ФикиФикрет Тунчер
Коментари Харесай

Фики Стораро скъса с Пайнер

Поредният реализатор, който напуща музикалния колос " Пайнер ", е Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на Стораро.

На формалния уебсайт на компанията към този момент няма информация за участията му. Освен, че не излиза наяве по кое време и къде ще пее синът на Тони Стораро, на страницата на " Пайнер " той напълно е отстранен от каталога, което приказва повече от красноречиво за обстановката.

Засега от " Пайнер " не разясняват нищо, само че се допуска, че още тази седмица ще внесат изясненост към статута на Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на Стораро, написа " Телеграф ".

" Все още не се знае какво тъкмо се случва с контракта ми. В началото на март ще е ясно и тогава ще мога да ви кажа сигурно ", съобщи пред медията артистът.

Той призна, че сега е в подготовка на нов албум, с който скоро ще зарадва почитателите си. От компанията към този момент си потеглиха една солидна численост реализатори, измежду които Деси Слава, Емилия, Магда, Малина, Есил Дюран, Кали...

Галена също е без контракт в димитровградската компания, а и Галин не е част от нея, защото под неговото име написа гост-изпълнител. Още преди две години се заприказва, че Стораро-младши ще зареже чалга колоса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР