Поредният горещ слух за интимния живот на Григор Димитров обикаля

...
Поредният горещ слух за интимния живот на Григор Димитров обикаля
Коментари Харесай

Фурор! Гришо И Шарапова Се Събират Пак!?

Поредният парещ слух за интимния живот на Григор Димитров обикаля международните медии. Според изказванията в пресата, Гришо е на път да се върне при Мария Шарапова. Повод за тези догатки стана появяването на двамата в Пекин. Бившите гаджета бяха щракнати от папараци в миг на изключителна непосредственост по време на празненството след надпреварата.

От оповестените снимки от формалната част на събитието излиза наяве, че сред тях към момента прехвърчат искри. Появиха се даже фотоси, на които се вижда, че нашенецът гледа замечтано Маша. А на други снимки двамата си шушукат нещо на ухо.

Нищо чудно, че в последно време все по-често се спекулира със клюки за разлъка сред Гришо и Никол. Като причина за това се акцентират натоварените графици на двамата и честите им разминавания. Съсредоточени в кариерите си, те съвсем не се виждат.

През по-голямата част от лятото двамата влюбени бяха раздели. Едва в края на сезона те си подариха къса сантиментална отмора в Италия.

Според осведомени, причина за възможната им разлъка, не са само безконечните им разминавания. 39-годишната Никол Шерцингер чака доста повече от Григор Димитров. Наскоро хубавицата показа пред международно издание, че желае до 5 години да сътвори семейство и да стане майка.

Желанието й е изцяло разбираемо. Все отново тя е на 39 години. Но за разлика от нея, Гришо, който е с цели 13 години по-млад, има други цели. Той се е съсредоточил само в кариерата си и нищо друго не го интересува.

Връзката му с Мария Шарапова завърши тъкмо заради тази причина. Рускинята е по-голяма от него с няколко години и също мечтае за семейство и деца, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР