Поредният ден на Световното първенство измина, а с това дойде

...
Поредният ден на Световното първенство измина, а с това дойде
Коментари Харесай

Познай резултата: С Gong.bg И efbet печелиш страхотни награди - ето поредния печеливш

Поредният ден на Световното състезание измина, а с това пристигна ред да се дефинира кой е първият печеливш в взаимната игра на Gong.bg с efbet.

Донка Д. от Пловдивпечели премията след упоменатата от нея прогноза на Мондиал 2022. Тя е планувала съответна среща от деня правилно, което ѝ спомогна да завоюва премията на efbet - Резервация в състезателен бар efbet, с право на безвъзмездна консумация до 100 лева (сто лева). 

С гласуването за краен резултат на мачовете всеки ден в играта „ Познай резултата “ в сайта  , всеки консуматор може да взе участие в лотария за над 20 ваучера за резервации с право на безвъзмездна консумация до 100 лева (сто лева) в обектите на спортните питейни заведения efbet в София, Пловдив, Варна, Бургас и Несебър. За използването на премиите е належащо да бъде посетен един от гореизброените градове, като резервацията би трябвало да бъде осъществена до 7 дни след евакуиране на печелившите.

За използването на премиите е належащо да бъде посетен един от гореизброените градове, като резервацията би трябвало да бъде осъществена до 7 дни след евакуиране на печелившите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР