Поредните скандали и шумни реакции след излизането на документалния филм

...
Поредните скандали и шумни реакции след излизането на документалния филм
Коментари Харесай

Бритни Спиърс разкрива страшните трагедии в живота си

Поредните кавги и шумни реакции след излизането на документалния филм за живота й " Framing Britney Spears " са подтикнали Бритни Спиърс да опише всички обществени детайлности към живота си, само че това би трябвало да се случи съгласно нейните условия.

Коментира се още, че поп звездата желае да опише своята история пред Опра Уинфри. " Entertainment Tonight " оповестява, че емблемата от началото на 21 век е признателна за цялата поддръжка, която е получила от почитатели и сътрудници, седмици след премиерата на продуцирания от Ню Йорк Таймс документален филм " Framing Britney Spears ".

Източници споделят, че Бритни е обмисляла да приказва за предишното си, най-много тъй като не счита, че другите би трябвало да описват нейната история. Също по този начин допълват, че тя обича да дава изявленията, само че в случай че в миналото предприеме тази стъпка, Опра ще бъде първият ѝ избор.

Документалият филм за Бритни Спиърс излезе на 5 февруари тази година. В него се споделя за началото на кариерата на звездата досега, в който Бритни се оказва и продължава да бъде под опеката на татко си. От 12 години Джейми Спиърс управлява бизнеса и финансите на щерка си. Певицата не може независимо да подписва документи и прави огромни покупки без неговото единодушие.

През 2008 година Бритни Спиърс още веднъж бе в плен на ментално заболяване, което наложи да бъде сложена под здравно наблюдаване. Тогава съдът отреди наставнически права върху децата на някогашния й брачен партньор и това докара певицата до тежка рецесия, която за малко да приключи съдбовно, припомня " Труд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР