Поредните “Оскари се проведоха в началото на седмицата. Поводът събра

...
Поредните “Оскари се проведоха в началото на седмицата. Поводът събра
Коментари Харесай

За “Оскари” 2024 звездите се разпищолиха по карантия

Поредните “Оскари ” се организираха при започване на седмицата. Поводът събра редица звезди, само че наред с блясъка и шанса да получат премия, те сякаш се надпреварваха да демонстрират скандалните си тоалети. Така за следващ път киното остана леко настрана, тъй като най-любопитните впериха очи точно в роклите на дамите от Холивуд.

2024 година повлече крайник най-много с така наречен си голи рокли. Този модел става все по-актуален и на практика съвсем всяка холивудска звезда намира причина да се барне и по подобен метод.

Партитата, съпровождащи заветната вечер, пък бяха сцена на всевъзможни дизайнери, които като че ли се бяха надпреварвали да разпищолват клиентите си по гърди и бедра.

Изключително атрактивна бе появяването на Джулия Фокс, която се прочу като някогашна другарка на Кание Уест. Нейният тоалет изуми с неналичието на деколте. Атрибутите ѝ гордо се развяваха на показ, като единствено зърната бяха “шракнати ” в кичозни пискюлчета.

Хайди Клум и Парис Джаксън бяха много по-обрани в представянето си, въпреки и да се бяха постарали да разкрият известна доза плът. В съпоставяне с тях щерката на Джони Деп пък бе съвсем като пазарджийка на кварталния битак, в сравнение с като звезда, която е привикнала прожекторите да светят поради нея.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР