Поредните индикации, че раздялата между Левски и Славиша Стоянович са

...
Поредните индикации, че раздялата между Левски и Славиша Стоянович са
Коментари Харесай

Шефът на латвийския футбол: Имаме нов селекционер, чакаме го само да разтрогне с клубния си тим

Поредните индикации, че раздялата сред Левски и Славиша Стоянович са налице. Този път за това спомогна изявление на президента на латвийската футболна федерация. Той разгласи, че балтийската страна си е намерила нов селекционер, като се чака той единствено да разтрогне своя контракт с сегашния си клубен отбор.

" Не мога да реша този проблем в днешния ден, както ми се желае. Въпреки че имаме съответен претендент, не мога да разкрия нищо за името му, тъй като към момента има настоящ контракт с клуба си. Все още не е разтрогнал, по тази причина ще би трябвало да изчакаме няколко дни, преди да се случи и това ".

" Питате ме дали се касае за Виктор Скрипник. Не мога да ви кажа какво е бъдещето му, той си има контракт с клуба си. Колкото за нашия претендент, мога да ви кажа, че сме се разбрали по всички елементи с него и ни пречи само досегашната му работа ".

" Определено няма да ви кажа името му или първата писмен знак от семейството му. Няма да ви кажа и в коя страна работи, както и първата писмен знак от името на тази страна. Няма да ви кажа какъв брой букви има във семейството му. Затова ви оставям да живеете с дребна конспирация, скоро ще разберете името му ".

" Единственото, което мога да ви разглася е, че водим договаряния непосредствено с него, само че и клубът му към този момент би трябвало да е наясно, че той желае да пристигна при нас. Какво ще се случи, ще разберем напълно скоро ", съобщи на конференция шефът на латвийския футбол - Каспарс Горкшс.

 Медиите в Словения: Въпрос на време е Стоянович да се раздели с Левски, с цел да поеме Латвия
Славиша Стоянович си потегля от Левски, към този момент се е договорил с Латвия!

Твърдението е на словенска медия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР