Поредната загуба на усложни още повече ситуацията на клуба. Вчера

...
Поредната загуба на усложни още повече ситуацията на клуба. Вчера
Коментари Харесай

Евертън се доближава до първо изпадане от 1951 г.

Поредната загуба на усложни още повече обстановката на клуба. Вчера “карамелите ” изгубиха от пряк съперник за оцеляване в лицето на и изпадане от Висшата лига става все по-реална опция. Тимът има осем загуби в последните си 10 турнирни срещи, а в оставащите девет мача до края му предстоят мачове с, и гостувания на и.

За последно изпадна от елита през 1951 година Само се е задържал на най-високото равнище повече от “карамелите ” с 96 следващи сезона. Богатата история на “сините ” включва девет трофеи на Англия, като последната е извоювана през 1987 година

Последните години в бяха направени съществени вложения в играчи и треньори. На “Гудисън Парк ” бяха доведени имена като Карло Анчелоти и Рафаел Бенитес, само че като че ли никой не може да откри верния път. Бенитес бе уволнен през януари тази година и бе назначен Франк Лампард, само че това не усъвършенства обстановката. Под негово управлението тимът е изгубил шест от осем мача във Висшата лига.

Част от почитателите приканват за уволняване на Лампард и съгласно тях това е единственият метод отборът да се избави от изпадане. Някои считат, че той би трябвало да остане до края на сезона. Мнението по средата е, че Франк не е отговорен за обстановката на, само че с нищо не я подобрил.

Собственикът на “карамелите ” Фарад Мошири имаше огромни упоритости за клуба. Той влага над 500 милиона лири единствено за нови играчи след идването си през февруари 2016 година Шест години по-късно е на точка над зоната на изпадащите и шокиращо може да се озове в Чемпиъншип през идващия сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР