Поредната загуба на Монако, при това от последния в класирането

...
Поредната загуба на Монако, при това от последния в класирането
Коментари Харесай

Фалкао: Ситуацията е ужасна, трябва ни спешна селекция

Поредната загуба на Монако, освен това от последния в класирането Гингам, направи обстановката на Монако доста тежка. Отборът е твърдо в зоната на изпадащите, а на този стадий треньорската рокада и идването на легендата Тиери Анри не оказва помощ. След снощното проваляне Радамел Фалкао призна, че ситуацията е тревожно и би трябвало да се вземат незабавни ограничения.

" В ужасна обстановка сме. Надявам се да притеглим нови играчи. В момента използваме доста аварийни футболисти, само че те не се оправят с напрежението. Необходими са ни трансферни ", съобщи колумбиецът, който е вкарал 7 от 16-те гола на " монегаските " в Лига 1.

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев също е наясно с нуждата от привличането на няколко опитни състезатели, които да оказват помощ на тима да излезе от рецесията.

" Всички осъзнаваме в какъв брой тежка обстановка се намираме. Хубавото е, че следва пауза, в която можем да помислим какво да предприемем. Трябва да решим кои футболисти ще останат и кои нови да притеглим. Важно е и контузените да се оправят. Преди загубата от Гингам не мислех, че ще ни трябват повече от две нови попъления, само че очевидно съм бъркал. Ядосан съм, както и всички почитатели. Монако не заслужава да е в сходно състояние и е време да действаме ", разгласи Василиев.
Лига 1 19 кръг, събота 22 декември  Монако 0:2краен резулат  Гингам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР