Поредната политическа репресия. Действат като през 2020. Лъжат медиите и

...
Поредната политическа репресия. Действат като през 2020. Лъжат медиите и
Коментари Харесай

Божков за акцията: Поредната политическа репресия

" Поредната политическа принуда. Действат като през 2020. Лъжат медиите и основават зрелища. Времената към този момент са други ", разяснява в профила си във Facebook предприемачът Васил Божковакциятаот тази заран.

Пред публицисти тойопредели акцията като изцяло безсмислена. „ Не знам какво вършат по другите офиси. Всичко унищожиха, това е чиста политическа принуда ”, съобщи Божков. Той добави, че в никакъв случай не е имал нищо общо с Алексей Петров.

Припомняме, че спецакция се организира в парцелите на Васил Божков. Тя се организира взаимно от Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „ Национална полиция “, осведоми bTV.Проверяват се два офиса на предприемача. Причината - търси се връзка с убийството наАлексей Петров.

Пред офиса на Божков на ул. " Московска " има доста полиция, предава Българска национална телевизия. Това е адресът, на който хазартният необут е подложен под домакински арест от края на август. Според източници на медиятадействията на проверяващите са по необходимост.

Алексей Петровбеше погубен при пукотевица в столичния кв. „ Драгалевци “ на 16 август 2023 година Васил Божков се завърна в България 10 дни по-късно. Той е с 20обвинения и месеци наред се укриваше в Дубай, само че по-късно се върна, беше арестуван, а по-късно и пуснат под домакински арест.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР