Поредната кампания е със специалното участие на Христо Борисов13-то издание

...
Поредната кампания е със специалното участие на Христо Борисов13-то издание
Коментари Харесай

Конкурсът „Наградите на БАИТ” за 2023 г. е отворен за регистрации

Поредната акция е със специфичното присъединяване на Христо Борисов

13-то издание на състезанието Наградите на БАИТ чака претенденти до 15 декември 2023 година
(снимка: БАИТ)

От през днешния ден, 16 октомври, стартира регистрацията за присъединяване в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2023 година Кампанията и церемонията за 13-ото издание са със специфичното присъединяване на Христо Борисов, съосновател на първата българска компания-еднорог, оценена на 1 милиарда $.

в състезанието е безвъзмездна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 15 декември 2023 година В конкуренцията могат да вземат участие компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

13-ото издание на състезанието ще дефинира носителите на 8 оценки в следните категории: Образователна премия, Младежка премия, Журналистически принос, Публична администрация, StartUp Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система и Награда за специфичен принос.

Седем от категориите на състезанието дават опция в конкуренцията да се включат възпитаници, студенти, публицисти, компании-разработчици на програмен продукт, компании-ползватели на програмен продукт, стартъпи, просветителни институции и обществени администрации (общински и държавни).
още по темата
Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, и за тази категория не се подават кандидатури, прецизираха от БАИТ.

Промени в това издание има в категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система. Кандидатите могат да показват информация за осъществени ESG планове – образци за съответни ESG начинания, които компанията е подхванала през миналата година и какво влияние са имали.

Категория Образователна премия тази година търси да отличи компании, които интензивно си сътрудничат със междинни учебни заведения по планове, като дават свои чиновници за асистент учители в учебни заведения и/или са основали своя методика, образователна стратегия, курс за учители за практическо образование в фирмите.

Номинираните в следващото издание на състезанието ще получат опция да се показват с малко видео по време на церемонията. Видеопредставянето следва да е с дълготрайност до 30 секунди и да показва плана на номинирания. са налични на уеб страницата на Наградите .

Победителите в състезанието ще получат пакет за образование в цялостна стратегия за Agile Project Management, която включва 10 семинара с фокус върху друга тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks. За спечелилите са планувани и годишни абонаменти за правноинформационни системи „ Сиела Норми ” и ваучери, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.

Тази година състезанието е със специфичното присъединяване на съоснователя на първата българска компания-еднорог Payhawk – Христо Борисов. Церемонията за връчване на премиите ще се състои през м. февруари 2024 година Христо Борисов ще връчи Наградата за специфичен принос на отличения в 13-ото издание на състезанието.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР