Поредната жертва на тенденцията в четвъртия сезон на риалити предаването

...
Поредната жертва на тенденцията в четвъртия сезон на риалити предаването
Коментари Харесай

Последният отпаднал участник от “Фермата” Радилена пред “Труд”: Изолирана се чувствах най-щастлива

Поредната жертва на наклонността в четвъртия сезон на риалити предаването “Фермата ” – “жени да отстраняват единствено дами ”, стана колоритната Радилена. Блондинката от град Кула е последният изнемощял участник от шоуто, откакто загуби дуела за оставане от емигрантката Росица, определена за първи дуелист от европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова.

 18-2 За мен “Фермата ” беше една приказка. Наслаждавах се на всеки момент. Имах упования, че изискванията на живот ще са доста по-тежки, а храната нищожна, само че в действителност бях прелестно сюрпризирана. В предаването бях щастлива. Радвах се на животинките, на хромела, с който мелехме брашно и на всичко българско в нашия обичай. Магията на шоуто се крие в шерването на компликациите, недоимъка, работата и страстите ”, описа пред “Труд ” Радилена след отпадането си от “Фермата ”.

Според русокосата фермерка шоуто я завладяло с ретроспекцията към живота на дедите ни, с обичаите и историята, които са опознавали, както и с равнопоставеността посред им. “Там се научих да се съсредоточвам върху позитивното у хората и да взимам поука от грешките им. Да не осъждам за отрицателното в тях, а да демонстрирам схващане ”, сподели още Радилена.

25-годишната сервитьорка, която мина през всички позиции в играта – аргатин, дуелист, фермер на седмицата, споделя, че във всяка една от тези позиции е имало урок за нея, както и отговорност, привилегия и страст. “Най-трудно ми беше да бъда фермер на седмицата, тъй като не можех да подреждам на хора, които са доста по-възрастни и опитни от мен. Нямах задоволително престиж и това ми беше най-трудно ”, добави младата фермерка.

На въпрос по кое време най-вече се е забавлява и забравяла, че цяла България я гледа, Радилена дава отговор, че това е било от самото начало. “Доставяше ми необикновено наслаждение да развеселявам другите. Общо взето не се сещах доста за това, че цяла България ме гледа. Най-веселите ми моменти бяха с Христина и след завръщанията ни от дуелите, изключително след моята победа против Ива. Чувството да се завърнеш като победител в действителност ме накара да се отпусна, за което принос имаше и почерпката след дуела ”, изясни русокоската.

По думите й от външния свят безусловно нищо не й е липсвало. “До втората седмица усещах неналичието на някогашния ми другар, само че след завръщането от дуела осъзнах, че има причина този човек да е в моето минало. Парадоксът е, че точно в изискванията на изолираност се усещах най-свободна и щастлива ”, твърди хубавицата.

Участието на Радилена се обвързваше значително с друга фермерка, отпаднала седмица преди нея, Христина. По този мотив 25-годишната сервитьорка призна, че с Христина са били най-забавните й моменти, само че не липсвали и разочарования. “Ние двете взаимно си влияехме зле, само че колкото и да не ни харесва, просто дружно се отпускахме и бяхме себе си, тъй като имаме сходни характери и прекарвания. Въпреки че има доста неща, които не одобрявам в нея, въпреки всичко аз останах неин другар до края ”, добавя колоритната участничка.

На въпрос дали Ваня Стамболова е направила неточност като фермер на седмицата да направи следващ женски двубой, Радилена уточни, че с изключение на нея, всички във “Фермата ” са фокусирани върху премията от 100 000 лева и европейската шампионка е била устремена да завоюва. “Вярвам и даже съм сигурна, че тя знаеше, че избирайки Росица за първи дуелист, аз ще съм втори. Но това е нейният избор и нейната игра и не считам, че е неточност. Освен това, тя също беше на двубой с Нина, точно поради мен ”, показа още фермерката от Кула.

За дуела с Росица Радилена призна, че е могла да се оправи по-добре. “Бях много тромава, не разпределих вярно борбите и в устрема си да е занимателно, изгубих скъпо време. Трябваше да сложа на Алманаха повече точки, тъй като бях готова за него. Евентуална победа при въпросите от Алманаха щеше да ме върне в играта и да стигнем до петата борба, само че тогава не се сетих за тази тактика. Също по този начин, не трябваше да се омаломощавам в първата борба. Накрая към този момент просто се забавлявах и не си давах напън ”, призна русокосата сервитьорка и добави, че в случай че можеше тя да избере против кого да се изправи, това щяло да бъде бесарабската българка Лилия. Въпреки това обаче Радилена се гордее, че е била на дуел с Росица, защото изгубила почтено, от физически най-добре квалифицираната жена.

На въпрос дали съжалява за нещо, което е споделила или направила по време на присъединяване си, русокоската дава отговор: “Със сигурност бих си икономисала някои пререкания, кавги и прибързани думи, които изрекох. Имаше моменти, в които демонстрирах не чак толкоз почтено държание, под въздействие на алкохол. Но като цяло не скърбя за нищо. Моментите, в които съм почувствала, че съм сбъркала, съм се извинявала незабавно ”.
След престоя си във “Фермата ” Радилена е безапелационна, че всеки от останалите участници има разнообразни, неповторими и скъпи качества, които харесва, и които би желала да има. А по отношение на това дали има любимец за продобиване на шоуто тя изясни, че спечелилият би трябвало да има сложни качества и за нея огромната премия заслужават Александър и Дидо.

Спечели един двубой за оставане

Най-подценяваната жена

Радилена се открои в четвъртия сезон на “Фермата ” като най-подценяваната жена и най-лесният конкурент за побеждаване в дуели съгласно другите участници. Това за първи път стана ясно по време на втория женски двубой, когато близначките Ива и Йоана бяха определени да се състезават с нея за оставане в шоуто. Тогава двете емигрантки подцениха русокоската от Кула и отпаднаха ненадейно, макар че бяха любимци за спечелването на борбите и самите те демонстрираха голямо самочувствие преди началото на конкуренцията.
За страдание обаче във втория двубой си двубой за оставане Радилена не съумя да реализира същите резултати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР