Поредната група командоси от 82-а въздушнодесантна дивизия на САЩ пристигнаха

...
Поредната група командоси от 82-а въздушнодесантна дивизия на САЩ пристигнаха
Коментари Харесай

Нова група американски командоси пристигна в Полша

Поредната група командоси от 82-а въздушнодесантна дивизия на Съединени американски щати дойдоха през днешния ден сутринта в южния полски град Жешув, заяви министерството на защитата на Полша, представено от ПАП.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 213
На 2 февруари Пентагонът разгласи, че ще укрепи източния фланг на НАТО, като трансферира американски бойци в Германия, Полша и Румъния. Предвидено е към 1700 военнослужещи от въоръжените сили на Съединени американски щати да бъдат дислоцирани в Югоизточна Полша.

Пребиваващият на военното летище Яшонка край Жешув комндир на 82-а дивизия Кристофър Донахю сподели, че неговите подчинени са предислоцирани там, с цел да подсилят " боеготовността на съдружниците " и в случай че е належащо - " да защитят съюза НАТО ".

Първите две групи командоси от Съединени американски щати пристиганаха в Полша в събота и неделя.

Междувременно бе обявено, че към полската войска се основава особено поделение за битка с хакерски атаки, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 213  НАТО насочи към Русия нова покана за мирни договаряния НАТО насочи към Русия нова покана за мирни договаряния  Макрон преди срещата с Путин: Решителен и здравомислещ съм Макрон преди срещата с Путин: Решителен и здравомислещ съм  Украйна е получила напоследък от Запада помощи за 1,5 милиарда $ и над хиляда тона оръжия Украйна е получила напоследък от Запада помощи за 1,5 милиарда $ и над хиляда тона оръжия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР