Поредна рокада в редиците на Нова телевизия. От 11 септември

...
Поредна рокада в редиците на Нова телевизия. От 11 септември
Коментари Харесай

Още един водещ аут от Нова телевизия? Ето коя красавица влиза на негово място

Поредна рокада в редиците на Нова телевизия. От 11 септември на мястото на Михаил Дюзев в " Пресечна точка " застава журналистката Анна-Мария Конова. Тя ще показва на феновете уголемен коментар на значимите тематики от деня в познатото следобедно време – всеки работен ден, незабавно след новините в 16:00 часа.

Водещата ще дискутира настоящи тематики, поляризиращи обществото, с известни персони и водачи на мнение, с цел да открият дружно пресечната точка на другите позиции.

Форматът ще се излъчва от напълно ново студио, проектирано особено за потребностите на " Пресечна точка “ и в синхрон с последните международни трендове. От есента предаването ще включва и нови съдържателни детайли.

" Радвам се, че бях дребна част от смяната в телевизонната журналистика с " Пресечна точка "! И управлението на Нова, с което започнахме и това с което продължихме, имаха смелостта да предложат на феновете си качествено наличие и коментар в границите на един ефирен час. За трите години до момента над 350 посетители бяха свободни да изразят и защитят позициите си в разговор и спокоен диалог. Според мен и съгласно рейтингите това беше оценено от феновете доста високо. Благодаря на всички сътрудници и триумф отсега нататък! ", написа на сбогуване във Facebook Михаил Дюзев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР