Поредна промяна в организацията на движение в района на ул.

...
Поредна промяна в организацията на движение в района на ул.
Коментари Харесай

Нови промени в движението заради ремонта на „Граф Игнатиев“ в София

Поредна смяна в организацията на придвижване в региона на ул. Граф Игнатиев в столицата поради осъществявания в региона огромен ремонт. От 1.07.2018 година до 15.07.2018 година се вкарват следните промени в организацията на придвижване:

Забранява се влизането на пътни транспортни средства, както следва:

- по южната половина от пътното платно на бул. " Витоша” в кръстовището му с ул. " Алабин”, в сектор с дължина от 12 м. Движението през кръстовището ще се прави в една пътна лента, в посока от ул. " Цар Калоян” към бул. " Христо Ботев”;

- през кръстовището ул. " Солунска " - ул. " Ангел Кънчев”.

Променя се посоката на придвижване на транспортни средства по ул. " Иван Денкоглу” в сектора от ул. " Цар Асен I " до ул. " Ангел Кънчев”, като посоката на придвижване е към ул. " Ангел Кънчев”.

От 01.07.2018 година до 15.08.2018 година се не разрешава влизането на транспортни средства, както следва:

-по южната половина от пътното платно на ул. " Алабин”, в сектора от бул. " Витоша” до ул. " Граф Игнатиев”. Движението ще се прави в една пътна лента, в посока от ул. " Цар Калоян” към бул. " Витоша” в същия сектор.

-по ул. " Граф Игнатиев” в сектора от ул. " Алабин” до ул. " Княз Александър I” и в сектора от ул. " Княз Александър I” до ул. " Георги Раковски”;

- по ул. " Солунска” в сектора от ул. " Ангел Кънчев” до ул. " Граф Игнатиев”.

Възстановява се посоката на придвижване по ул. " Иван Денкоглу” в сектора от ул. " Цар Асен I " до ул. " Ангел Кънчев”, като посоката на придвижване е към ул. " Цар Асен I ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР