„Поредна ползотворна среща, този път с "Движение 21", които подкрепиха

...
„Поредна ползотворна среща, този път с "Движение 21", които подкрепиха
Коментари Харесай

Крум Зарков: Движение 21 подкрепиха инициативата ни за вота на недоверие

„ Поредна ползотворна среща, този път с "Движение 21 ", които поддържаха нашата самодейност и оцениха високо претекстовете, които сме изработили. С тях споделяме общо схващане, че не може да се чака от това държавно управление, което докара посредством некомпетентността си тази рецесия, да я реши и да организира нужните за страната ни промени “.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 година Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин след съвещания с Движение 21 в Народното събрание. Зарков посочи, че от левицата още веднъж са получили поддръжка и не престават с диалозите. „ Надяваме се обществото да разбере, че по този начин повече просто не може “, заключи депутатът.

Българска социалистическа партия се сплоти с АБВ за вота на съмнение

От страна на "Движение 21 ", зам.-председателят Данаил Георгиев разяснява, че приветстват самодейността за обмяна на мнение и са изразили отрицателната си оценка за ръководството на ГЕРБ пред левицата. Той акцентира, че ръководството на ГЕРБ води до утежняване качеството на живот като цяло в страната. „ Има недостиг на правдивост “, счита още Георгиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР