Поредна критика към служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров заради

...
Поредна критика към служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров заради
Коментари Харесай

Наш лекар разкритикува служебния здравен министър заради позицията му за ваксинацията срещу COVID-19 и маските

Поредна рецензия към служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров поради позицията му по отношение на COVID-19 - този път от доктор.
Д-р Аспарух Илиев, който е началник на лаборатория по проблеми на мозъчни инфекции към Университета в Берн, дефинира като безусловно неправилна тезата на Кацаров, че " в случай че имунизираме възрастните над 60, можем да свалим маските ". пред Българска национална телевизия нощес.
 Служебното държавно управление - положителното и неприятното дотук Служебното държавно управление - положителното и неприятното дотук
Заедно и в положително, и в неприятно... не, тези думи бяха за различен случай. Или пък не са. Важат и за този – за ръководството на страната....
" Единственото решение е да имунизираме всички - COVID-19 е рисков освен заради смъртността (която в България е много висока и при пациенти над 50 години), само че и заради дълготрайните затруднения и при по-млади пациенти. Препоръките и публичните диспути би трябвало да се водят единствено въз основата на научни причини, а не на усещания и субективни отзиви. Препоръката е една и е ясна - имунизиране на всички ", сподели доктор Илиев.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР