Поредна жена обвини актьора Крис Нот, изпълнил ролята на Тузара

...
Поредна жена обвини актьора Крис Нот, изпълнил ролята на Тузара
Коментари Харесай

Четвърта жена с обвинение в сексуално посегателство от Крис Нот

Поредна жена упрекна артиста Крис Нот, извършил ролята на Тузара в сериалите „ Сексът и градът “ и „ Просто ей по този начин “, в полово посягане. Тя обаче няма да може да го съди към този момент, тъй като отминалостта за хипотетичните обстоятелства била изтекла, предадоха международни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Певицата и композиторка Лайза Джентайл твърди, че е била опипана от Нот през 2002 година в Ню Йорк. След като я изпратил с колата си, Нот настоял да се качи в жилището на Джентайл. Там я целунал принудително и след това станал още по-агресивен, по думите на дамата, само че тогава тя съумяла да го отблъсне и да му съобщи: „ Не, не желая “.

Адвокатката на Джентайл - Глория Олред, съобщи, че клиентката й не може да подаде тъжба, тъй като са минали близо 20 години от действието и в щата Ню Йорк отминалостта е изтекла. Но идния месец в Ню Йорк ще се гледа нов закон, който ще разреши краткотрайно за една година жертвите на полови похищения да могат да подават тъжби даже за действия с изтекла отминалост.

Крис Нот беше упрекнат в обезчестяване и експанзия първо от две дами. Едната твърди, че е била изнасилена от него през 2004 година в жилището му в Западен Холивуд. Другата била на среща с него в Ню Йорк през 2015 година и след това той я поканил в жилището си, където тя твърди, че той е бил нападателен с нея. Трета жена също упрекна Нот в полова експанзия, осъществена през 2010 година

Крис Нот изрично отхвърля тези обвинявания. Той повдигна въпроса, че тези изказвания идват сега, в който се появи продължението на сериала „ Сексът и градът “. Трите актриси от продължението „ Просто ей по този начин “ реагираха тази седмица на обвиняванията против Нот и споделиха, че поддържат дамите, които са ги повдигнали против него.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР